Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgat Orman Yangını - Manavgat'taki orman yangını kontrol altında - Haber16 - Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü.

Manavgat Orman Yangını - Manavgat'taki orman yangını kontrol altında - Haber16 - Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü.. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya son dakika haberleri : .dönen orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri, manavgat barajı yakınlarında bucak şıhlar mahallesi eşek çiftliği olarak adlandırılan bölgede yanan ateşe müdahalede bulunarak olası bir yangını önledi. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi.

06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı.

Manavgat'da orman yangını ! - YAŞAM - ANTALYA'NIN İLK VE ...
Manavgat'da orman yangını ! - YAŞAM - ANTALYA'NIN İLK VE ... from www.haberantalya.com
.dönen orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri, manavgat barajı yakınlarında bucak şıhlar mahallesi eşek çiftliği olarak adlandırılan bölgede yanan ateşe müdahalede bulunarak olası bir yangını önledi. Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha). Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor.

Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yeniköy ve yakınındaki yerleşim yerlerinden, ormana yakın bölgelerdeki evler jandarma. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi sonucunda. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm kızılcam ve makilik alan zarar gördü. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı.

Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yeniköy ve yakınındaki yerleşim yerlerinden, ormana yakın bölgelerdeki evler jandarma. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Manavgat'ta orman yangını! - Haberleri - Bursa Hakimiyet
Manavgat'ta orman yangını! - Haberleri - Bursa Hakimiyet from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı.

.dönen orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri, manavgat barajı yakınlarında bucak şıhlar mahallesi eşek çiftliği olarak adlandırılan bölgede yanan ateşe müdahalede bulunarak olası bir yangını önledi.

06.11.2020 18:03 | son güncelleme: 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha). Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Antalya son dakika haberleri : Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. .dönen orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri, manavgat barajı yakınlarında bucak şıhlar mahallesi eşek çiftliği olarak adlandırılan bölgede yanan ateşe müdahalede bulunarak olası bir yangını önledi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Saat 14:30 sıralarında kadılar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan orman yanını devam ediyor. Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü.

Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm kızılcam ve makilik alan zarar gördü. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı.

Manavgat'ta orman yangını - Güncel - Antalya Haberleri
Manavgat'ta orman yangını - Güncel - Antalya Haberleri from www.akdenizmanset.com.tr
Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. .ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi sonucunda. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. .ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını tamamen kontrol altına alındı. Yeniköy ve yakınındaki yerleşim yerlerinden, ormana yakın bölgelerdeki evler jandarma. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha).